Omstilling til ny hverdag…

De siste dagene har vi trent klokka 09.00 og det er allerede ganske varmt på den tiden. Sånn ca. 28 grader. Litt uvant med den temperaturen, så jeg må nok akklimatisere meg litt først. Det er høyt nivå på de andre spillerne, så det er mye å lære og det ser jeg frem til.

Det har vært litt utfordrende de første dagene å omstille meg til min nye hverdag. På forhånd hadde jeg ikke helt klart å se for meg den hverdagen jeg skal være i her nede, så da ble det litt tanker rundt hvordan jeg skal klare å tilpasse meg. Jeg har fått hjelp av foreldrene mine til å få orden på tankene, også har jeg møtt noen veldig ålreite nye kompiser. Dette hjelper meg gradvis til å finne meg til rette. Det blir nok enda litt bedre når vi får et nytt sted å bo, der vi får bedre fasiliteter og wifi.

Det blir også litt tid til bading, fotball på stranden og sightseeing. Ellers så får vi både lunsj og middag hver dag av restauranten til klubben og det er ganske chill.

Advertisement

One thought on “Omstilling til ny hverdag…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: