Uke 2 – Fotball og litt annet…

Jeg begynner å bli litt mer vant til mitt nye liv i Spania. Vi er 35 fotballspillere som er på pre-season, mellom 18 og 35 år gamle. Jeg har blitt godt kjent med ganske mange av de andre spillerne allerede, og de kommer fra flere verdensdeler. Det går for det meste i engelsk til nå, så får vi se om jeg får dreisen på spansk etterhvert.

Denne uken har det dessverre vært litt færre treninger, litt mindre enn jeg liker og er vant til. Jeg gleder meg til vi kommer inn i en helt fast rytme med både treninger og kamper i tiden fremover. Det blir egentrening for meg de dagene jeg ikke trener med laget. For det meste kondisjonstrening.

Grunnen til en litt roligere uke er nok at mange spanjoler og italienere har ferie for tiden + at det er noen offentlige fridager i disse dager i Spania. I tillegg er dette en tilpasning og innfasing i det å bo, finne seg til rette og bli kjent med hverandre i det som for oss alle er en ny tilværelse.

Selve byen jeg bor i heter Almuñécar. Byen er veldig koselig. Den har en lang strandpromenade fin for løpeturer, flere strender, en koselig gamleby og sjarmerende smågater som alt ligger i gang avstand til det meste. Det er lite nordmenn å se hittil her nede, flesteparten kommer fra sør-europa.

På grunn av mange turister for tiden er det ganske fullt på strendene. De fleste har med seg egne solstoler, parasoller og sitter tett i tett helt til solen går ned rundt 21 tiden. Jeg legger ved noen bilder av byen, som er verdt et besøk om du skal til dette området i Spania en gang.

Advertisement

One thought on “Uke 2 – Fotball og litt annet…”

  1. Dette høres flott ut . Ta vare på dagen og prøv å få tid til å kose deg også . Vi heier på deg. Ellen og Dagfinn

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: