Litt om meg:

Mathias Øfsti Bråten

Mob: 41350319

E-post: mathias.braten@gmail.com

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat:

Jeg har reist til Spania, for å satse fotball. Nærmere bestemt FC Malaga City, som er et internasjonalt fotball akademi som tar i mot talenter fra hele verden. I den forbindelse har jeg (med litt hjelp) satt opp en webside for at familie, venner og bekjente kan følge meg. Tanken er at websiden vil oppdateres i første omgang en gang i uken.

Jeg ser frem til dette oppholdet og den unike muligheten jeg her har fått. Spesielt tilfredsstillende synes jeg det er at jeg allerede er “screenet” og funnet kvalifisert for dette oppholdet i Malaga. Jeg gleder meg derfor veldig til å være i et profesjonelt miljø som satser på lovende talenter, hvor jeg er en av disse.

Følg gjerne med på denne websiden, så får du et lite innblikk i hvordan det er å satse på en litt annerledes måte.

Å satse utenlands som dette, er for meg en stor drøm og mulighet. Noe koster det selvsagt å satse på denne drømmen om å leve av å være fotballspiller. Derfor hadde det også vært veldig fint med noen sponsorer. Representerer du for eksempel et firma eller annen organisasjon/virksomhet, eventuelt kjenner noen som ønsker å sponse, ta kontakt med meg (se kontaktinfo) eller mamma (Trine Øfsti Bråten) på mob: 90649011 / e-post: trine@diameta.no.

Registrer deg her, så får du påminnelse når det kommer et nytt innlegg på siden:

Advertisement