Nytt år, ny trener!

Søndag den 8. Januar dro jeg tilbake til Spania etter drøye 3 uker med ferie hjemme i Norge. Det var godt for både hodet og kropp med en god pause fra fotball. Selv om vi bare er halvveis i sesongen her nede, så hadde jeg sesong fra første uka i Januar 2022 til 18. Desember. 

Jeg håper alle har hatt en fin juletid sammen med familie og venner. Setter stor pris på dere som leser fra hverdagen min her i Spania, og som kommer med hyggelige tilbakemeldinger. Jeg er allerede ferdig med halve oppholdet mitt, og så langt har det vært veldig givende og lærerikt.

Det nye året startet med at vi fikk en ny trener til klubben. Han har vært trener i Sheffield United, så han er en veldig profesjonell og seriøs trener. Han jobbet på første laget da de var i Premier League, og har også kamper for dem. Allerede den første uka har det blitt mer fokus på det taktiske inn mot kampene enn det vi hadde med den gamle treneren vår. 

Den første uken har vært veldig bra. Jeg har fått kommet meg tilbake igjen til vanlige rutiner. Første uken hadde jeg rundt 10 timer med trening. Vi hadde et par fridager på grunn av ny trener måtte komme seg på plass.

Det er godt å være tilbake igjen og jeg ser frem mot siste del av sesongen her nede i Spania.

Advertisement

One thought on “Nytt år, ny trener!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: