Uke 17 – familiebesøk!

Mandag:

Dagen startet med frokost klokken 07:45. Trening startet klokken 10:45. Etter trening med laget ble det en tur i styrkerommet. Da jeg var ferdig med trening for dagen, så var det å komme seg tilbake til leilighetene for å se på fotball-VM.

Tirsdag:

Våknet 06:30 for å spise frokost før avreise med bussen som gikk klokken 07:30. Jeg hadde min første trening med a-laget til FC Malaga City. Det er det beste laget vi har her nede, som spiller på høyest nivå (Tercera Division). Da fellestrening var ferdig, så ble det en tur hjem for å se Argentina – Saudi Arabia før jeg dro til gymmen. Resten av dagen gikk til fotball-VM. 

Onsdag:

Stod opp 06:30 som dagen før for å få i meg frokost. Avreise med buss til trening var 07:45. Trente med samme lag som jeg gjorde dagen før. Da vi var ferdig med trening tok vi bussen tilbake, også ble det en tur på styrkerommet. Resten av dagen gikk med til restitusjon og VM på tv. 

Torsdag:

Rolig start på dagen. Dro en tur på banen for å få i gang kroppen før vi hadde kamp på kvelden. Vi tapte 3-2. Var hjemme rundt 22 etter kamp. 

Fredag:

Våknet 06:30 for å spise frokost før trening. Med FC Malaga city, så trener vi i en by som heter Nerja, rundt 30 min unna med buss. Dro en tur til styrkerommet etter trening, før det ble lunsj, restitusjon og VM.

Lørdag:

Jeg hadde fri fra trening den dagen her, så det ble en veldig rolig dag før det er klart for ny seriekamp på søndag. Fikk besøk fra Norge i dag. Pappa, lillebror, farmor og farfar kom på besøk. Ikke sett dem på nesten 4 mnd. så det var veldig hyggelig å se dem igjen. 

Søndag:

Våknet rundt 07:30 for å få i meg mat før kampen. Vi tapte 5-2. Ble en scoring av meg. Etter kampen dro jeg med familien for å slappe av i bassenget på hotellet der de bor.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: