Uke 16

Mandag:

Uka startet med en rolig morgen på grunn av at jeg var hjemme sent etter kampen søndag kveld. Vi fikk også fri denne dagen. Jeg dro å trente styrke rundt 11:30, også dro jeg rett til lunsj etter trening før jeg dro hjem for å slappe av. Tok en joggetur senere på dagen. 

Tirsdag:

Startet dagen med frokost til vanlig tid. Vi hadde trening 09:30, det var en styrkeøkt som vi måtte ta buss til. Etter første trening var det tilbake til bussen for å dra på banen og ha økt nummer to. Da treningen var ferdig ble det isbad før jeg dro til restauranten for å spise lunsj. Da jeg hadde kommet meg hjem etter trening og mat, så gikk resten av dagen til å vaske leilighet og treningstøy. 

Onsdag:

Vi startet dagen med å ha videomøte av tidligere kamper vi har spilt denne sesongen. Brukte ca. en time på dette før vi dro på feltet for å trene. Vi hadde en del konkurranser på økta for å få opp gleden litt igjen i gruppa etter en del tunge resultater. Jeg avsluttet treningsdagen med en tur på styrkerommet. 

Torsdag:

Dagens trening startet klokken 08:30, så det ble frokost hjemme i leiligheten. Vi trente på stadion for å forberede oss inn mot ny kamp på søndag. Det er gress på stadion, så vi prøver å trene på den så lenge som mulig før kampen slik at gresset er best mulig inn mot kampen. Etter trening dro jeg for å se på U23 trening før jeg dro hjem. På kvelden ble det landskamp. 

Fredag:

Begynte dagen med frokost klokken 08:00. Vi hadde trening klokken 10:45. Etter at treningen var ferdig dro jeg for å trene styrke før det var tid for lunsj. Dette var første gangen jeg har opplevd skikkelig regnvær her nede på 4 måneder, så det var veldig deilig og forfriskende. 

Lørdag:

Siste trening for uka før kamp. Vi måtte reise 25 minutter unna til en bane som er åpen på lørdager. Veldig rolig økt. Etter trening dro vi tilbake for å spise lunsj og resten av dagen gikk til å hvile før kamp på søndag. 

Søndag:

Startet dagen med frokost hjemme i leiligheten før vi hadde oppmøte til kamp. Vi spilte hjemme på eget gress (banen var litt bedre enn forrige helg, men fortsatt ikke optimal). Det ble nok et tap, 1-2…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: