Uke 15 – trener med A-laget!

Mandag:

Startet uka med tidlig frokost før jeg dro på banen for å få i gang kroppen for dagen. Var på banen i ca 45 minutter før jeg dro til treningsstudio. Da studio økta var ferdig dro jeg hjem for å få i meg litt mat, før jeg dro tilbake på banen for fellestrening med A-laget som startet 12:30. På kvelden spiste jeg ute med familien, som var siste kvelden før hjemreise til Norge. 

Tirsdag:

Startet dagen med styrketrening klokken 10:00. Det var første økt for dagen med laget. Andre trening startet 12:30. Det var en fotball økt som var ganske tung, så det ble isbad etter trening. Da jeg var ferdig med trening denne dagen dro jeg videre for å spise lunsj, før jeg kom hjem for å chille resten av dagen. 

Onsdag:

Startet dagen med frokost klokken 07:45. Dro å trente veldig lett stryke klokken 11:00 før jeg hadde oppmøte til videomøte klokken 11:45. Trening startet klokken 12:45. Resten av dagen gikk til restitusjon etter noen harde dager med trening. 

Torsdag:

Tidlig start på dagen med frokost klokken 07:15. Vi hadde kamp mot det andre A-laget klokken 09:00. Kampen endte med 2-1 seier til Malaga City. Etter kamp dro jeg til studio for å trene litt mer før jeg dro hjem. God dag med trening. 

Fredag:

Våknet rundt 07:30 for å dra til restauranten og spise frokost. Treningen startet 10:45 så jeg hadde litt tid mellom frokost og trening til å ta det rolig. Etter trening var ferdig ble det en tur på styrkerommet før jeg dro for å spise lunsj. Ganske rolig treningsdag på grunn av kamp på søndag. 

Lørdag:

Denne dagen hadde vi fri fra trening, så dagen ble brukt til å lade batteriene til kamp dagen etter. Det ble mye tid til å følge med på fotball på TV. Siste helgen med klubbfotball før VM starter.

Søndag: 

Ny seriekamp stod på planen i dag. Startet dagen med en god frokost hjemme før jeg dro for å se U23 spille kamp. Jeg skulle spille med A-laget denne dagen og vi spilte bortekamp rundt to timer unna og kampen startet 17.00. Spilte i en liten by der sikkert hele byen stilte opp for å støtte det lokale laget. Det var veldig mye folk på matchen og det var moro å spille. Bra stemning og trøkk fra fansen. Vi tapte 1-0.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: