Uke 14

Mandag:

Vi startet uken litt annerledes enn det vi har gjort tidligere, med en teambuilding dag med laget. Vi gikk en fjelltur på rundt 3,5 timer. Det var gøy å få oppleve noe annet enn å trene samme sted hver dag. 

Tirsdag:

Det var helligdag her nede 1 november, så da ble det en fridag. Jeg dro til en ny by med mamma for å oppleve et annet sted. Byen heter Frigliana. Veldig fint og lite sted, med masse koselige smågater. 

Onsdag:

Begynte dagen med frokost klokken 07:30 før jeg hadde avreise med buss klokken 09:00 til styrketrening. Vi holdt på rundt 1 time og 30 minutter før vi tok bussen tilbake for å ha fotball økt. Den treningen varte også i 1 time og 30 minutter. Etter jeg var ferdig med trening for dagen dro jeg for å spise lunsj, før jeg tok turen hjem for å hvile resten av dagen og ut å spise middag på kvelden. 

Torsdag:

Oppmøte til trening 09:45. Vi startet med videomøte før kampen på søndag. Rett etter videomøtet skulle vi egentlig trene på stadion vår, men gresset var dessverre ikke 100% enda. Da ble det vanlig sted. Etter trening ble det en rask tur innom gymmen før det var lunsj. På kveldstid ble det fotball på tv. 

Fredag:

Det ble frokost til vanlig tid 07:30. Hadde trening klokken 10:45, så fikk tid til å dra hjem mellom frokost og trening. Da jeg var ferdig med fellestrening dro jeg hjem og trente core før jeg dro for å spise lunsj. På kvelden dro jeg ut med familien for å spise en god middag i Nerja på et sted som heter Restaurante Oliva

Lørdag:

Ingen trening den dagen her. Ble å ta det rolig dagen før kamp, så det ble en ny tur til smågatene i Frigliana. 

Søndag:

Dagen startet med frokost på vanlig sted. Hadde kamp klokken 12, så det ble litt senere frokost enn det jeg pleier. Fikk debuten for A-laget. Det ble dessverre 2-1 tap.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: