Uke 13 – besøk hjemmefra!

Mandag:

Ny uke i gang og den startet med frokost på restauranten 07.15. Da jeg var ferdig å spise dro jeg på trening som startet klokken 09.00. Etter fellestreningen var ferdig var det en tur i styrkerommet. Da jeg hadde gjort meg ferdig på styrkerommet dro jeg for å spise lunsj. Avsluttet dagen med en joggetur. 

Tirsdag:

Startet dagen med frokost på restauranten. Ingen fellestrening som vanlig på tirsdager, så jeg tok meg en dag fri fra trening. Det ble en veldig rolig dag, med litt spansk undervisning og mental trening. 

Onsdag:

Jeg spiste frokost klokken 08:00 før det var trening klokken 10:45. God tid denne morgenen, så det ble å jobbe med spansk før jeg dro på trening. Da første trening var ferdig, dro vi videre til ute gymmen som vi ikke har brukt på en god stund på grunn av kampene vi har hatt i midtuken. Jeg fikk også besøk hjemmefra denne dagen. Har ikke sett mamma på to og en halv måned ca, så det var veldig hyggelig å se henne igjen. 

Torsdag:

Jeg hadde to fotballøkter den dagen her. Først klokken 09.00 også en ny klokken 12:30. Jeg var hjemme igjen etter to treninger rundt 14:30, og da var jeg ferdig for dagen. Resten av dagen gikk til å slappe av, være med mamma også dro vi på stranden og så på solnedgangen sammen.

Fredag:

Startet tidlig med frokost. Hadde trening senere enn vanlig denne dagen, så det ble en tur på gymmen før fellestreningen startet. Da trening var ferdig for dagen, dro mamma og jeg på biltur for å spise middag og sjekke ut en annen by. 

Lørdag:

Startet dagen med frokost, så en kjøretur til en liten by som heter Punta de La Mona. Hviledag fra trening før kamp søndag, så det ble en rolig dag med mye fotball og Formel 1 på TV. 

Søndag:

Kamp nummer sju for sesongen stod på planen. Vi spilte klokka 12.00 mot sisteplassen på tabellen og vi vant 7-0. Det ble et mål og assist på meg. Resten av dagen ble det fotball og Formel 1.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: