Uke 12

Mandag:

Ny uke startet med trening klokken 09:00. Ble en recovery økt på de som spilte kamp dagen før. Etter litt oppvarming på banen, dro vi ned til stranda for å være ute i vannet i 20 min. Da vi var ferdig med å være i sjøen dro jeg hjem for å skifte før jeg dro på en joggetur på rundt 45 min. 

Tirsdag:

Vi hadde som vanlig fri fra fellestrening i dag, men startet dagen tidlig uansett med frokost 07:30 før jeg dro og trente bakkeintervaller. Holdt på ca. en time til sammen. 

Onsdag: 

Dagen startet med frokost 07:30. Da jeg var ferdig med frokost dro jeg en tur på banen for å trene teknikk med ball. Holdt på i ca. 45 minutter før jeg dro videre til gymmen for å trene hurtighet. Der var jeg i en times tid før jeg dro for å spise lunsj. Etter lunsj dro jeg hjem for å pakke før jeg dro på kamp. Vi hadde treningskamp 20:30 rundt to timer unna byen jeg bor i. Vi vant kampen 4-2, der det ble et mål fra meg. Kom hjem rundt 00:30. 

Torsdag:

Etter en sen kveld dagen før var vi tilbake på trening klokken 09:00. På planen denne dagen var det dobbel trening, så det var rett til gymmen når fotball økten var over. Var ferdig med trening for dagen rundt 12. Ganske sliten i kroppen, så resten av dagen gikk til å slappe av. 

Fredag:

Sen fellestrening denne dagen. Trening startet 12:30. Det ble tidlig frokost og tid til å jobbe med spansk før jeg dro på trening. På kvelden dro jeg en tur på stranda for å chille og se utover havet. 

Lørdag: 

Fortsetter med den gode rutinen å komme seg ut av leiligheten for å spise frokost rundt 07:30. Selv om vi ikke hadde trening, så liker jeg å starte dagen tidlig. Resten av dagen var det fotball på tv + en tur på stranda for å være helt for meg selv.  

Søndag:

Kampdag. Begynte dagen med frokost til vanlig tid. Avreise med buss var 10.50. Kampstart var klokken 13.30. Det ble en enkel 3-1 seier i dag, så en bedre avslutning på uka enn forrige helg.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: