Uke 11 – gode rutiner!

Mandag:

Uken startet med trening klokken 09.00 . Vi hadde kamp dagen før hvor jeg spilte 90 minutter, men det ble likevel en full økt. Etter trening dro jeg til gymmen for å trene styrke. Så ble det lunsj, middag og restitusjon.

Tirsdag:

Dagen startet med frokost klokken 07.45. Vi hadde treningskamp denne dagen. Så avreise med buss var 09:45. Vi møtte Velez som vi slo 4-0. Både mål og målgivende på meg denne kampen. Resten av dagen var helt rolig med restitusjon og fotball på tv. 

Onsdag:

Ingen fellestrening da 12 oktober er den spanske nasjonaldagen, Dia de la Hispanidad. Det var ikke så lett å trene da fotballbanen og gymmen var stengt. Da ble det en joggetur for å utforske noen nye steder her nede.  

Torsdag:

Jeg hadde senere økt denne dagen på grunn av trening med senior laget. Økten startet klokken 10:45. På denne tiden er det mye varmere enn å trene klokken 09.00. Da treningen var ferdig dro jeg for å spise lunsj før jeg trente en ny økt på styrkerommet. 

Fredag: 

Trening klokken 09:00. Siste økt for uka før kamp. Har kommet inn i veldig gode rutiner her nede, med soving, trening, mat og sosialt. Derfor er dagene og ukene veldig like. Etter å ha fått i meg litt mat etter første økt for dagen dro jeg til styrkerommet. 

Lørdag:

Denne dagen hadde vi fri fra fellestrening. Selv om det var fri og jeg hadde mulighet til å sove ut, så dro jeg fortsatt til frokost 07:15. Det er ingenting som slår å spise på restauranten alene, tidlig om morgenen. Utover dagen ble det litt tid til å se på fotball + å jobbe med spansk + en mental treningsøkt. På kvelden tok jeg og noen kompiser en liten gatefotball økt.

Søndag:

Da var det enda en ny serie kamp. Jeg våknet opp rundt 07:30 for å spise frokost. Jeg gikk en tur etter at jeg hadde spist. Kampstart var klokken 12. Det ble dessverre et nytt tap. Resten av dagen var det ganske dårlig humør. Da er det bare å nullstille og ha fokus på en ny uke fra i morgen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: