Uke 10

Mandag:

Dagen etter kamp. Vi hadde en helt rolig økt som vanlig med recovery. Spilte 90 min dagen før, så kroppen var ganske sliten da jeg våknet. Kampen var ferdig rundt 18 på søndag, så var det ny trening klokken 9. Resten av dagen gikk til spising og spansk undervisning. 

Tirsdag:

Vi hadde fri fra fellestrening, så jeg dro til gymmen for å trene eksplosiv bein styrke. Jeg var der klokken 11.00 og trente til rundt 12:20. Vi har mulighet å dra og trene der fra 11-15 mandag til fredag. De jobber med å sette opp et nytt studio rett ved siden av som bare er til klubben. For min del håper jeg at vi kan trene der når vi selv ønsker, slik at jeg kan trene så tidlig som mulig. Etter trening dro jeg for å spise på restauranten før jeg dro til noen kompiser for å spille FIFA. 

Onsdag: 

Vi spilte treningskamp mot U19 laget til Malaga city. Det er fortsatt mange på laget vårt som ikke har fått lisens til å spille i serien, så derfor fikk alle fordelt spilletid på en omgang hver. Vi vant kampen 6-0 + jeg fikk med meg et mål. Vi spilte på en veldig fin gressbane i Nerja som du kan se på bildet under. 

Torsdag:

Dagen startet med frokost på restauranten klokken 07.30. Jeg er ikke så fornøyd med frokosten de har der, så jeg tar med egen mat og spiser den. Etter frokost dro jeg rett på trening som startet kl 09:00. Den varte til 10:30. Da fotball økten var ferdig for dagen hadde vi en spinning økt klokken 11:30 til 12:00. Da den var ferdig ble jeg igjen for å trene litt ekstra styrke før det var lunsj. På kveldstid ble tiden brukt til å se på fotballkamper. 

Fredag: 

Frokost som vanlig på restauranten fra 07:30. Rett på trening etter det 09:00. Innholdet på trening var konkurranser for å får opp humøret til kampen på søndag. Ellers bestod dagen av spising, soving og spansk.

Lørdag:

Det ble en tidlig start på dagen. Formel 1 kvalifisering startet kl 08:00, så måtte komme meg til frokost 07:15. Jeg fikk fri fra fellestrening på grunn av kamp på søndag. Da ble det en del fotballkamper å se på og ellers bare spise og lade til kampen.

Søndag:

Våknet 06:45 for å få med meg Formel 1 løpet. Det ble frokost i leiligheten min før vi dro avgårde for å spille kamp. Det var borte kamp, så vi reiste med buss til banen i Dúrcal. Kampen startet klokken 12. Det ble dessverre tap. Kjedelig avslutning på uken, så jeg legger den bak meg og ser fremover til ny uke.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: