Uke 9 – mye trening!

Mandag: 

Med tanke på kampen vi hadde søndag kveld så ble det en relativt rolig trening. Felles oppvarming og felles pasningsøvelser. Etter det var det helt vanlig recovery for de som spilte over 60 minutter. Treningsøkten startet 9. Det begynner å bli ganske kjølig på morgenen (rundt 18 grader), så måtte ta på bukse og genser da jeg kjørte sparkesykkelen min til trening. 

Tirsdag:

Hadde egentlig fri fra trening, men dro på banen med en kompis og trente. Da jeg kom til banen fikk jeg beskjed om at jeg måtte være med på senior økta som var da. Etter trening dro jeg videre til gymmen vi har for å trene styrke. Utover dagen ble tiden brukt til å slappe av for å bli 100% frisk. 

Onsdag:

Denne dagen hadde vi to fellestreninger med laget. Den første var på fotballbanen fra 10:45 til 12:15. Den andre økten var styrketrening ved gymmen vi har ute. Var mest fokus på bein under økta. Styrken varte fra 13:15 til 14:30. Etter dette ble det egen utvikling og spansk.

Torsdag:

Vi hadde internkamp denne dagen. Starta klokken 9. Etter internkampen dro jeg er rask tur hjem for å få i meg noen mat, før jeg dro tilbake igjen å hadde sykling. Personlig synes jeg trenerne her nede ikke er noe flinke nok til å følge opp belastningen til spillerne + styrke øktene vi har er altfor dårlig. Det er ikke fotball relatert i det hele tatt. Bare masse ekstra og unødvendig belastning. Det er derfor viktig at jeg begrenser belastningen selv.

Fredag:

Trening klokken 11:30. Siste trening for uken før kamp. På fredager skal vi ha konkurranser på trening der taperlaget må spandere pizza etc til hele laget. Etter fellestreningen dro jeg til gymmen for å trene overkropp og core (mage/rygg). Resten av fredagen ble brukt til å hvile. Dro en tur ned på stranda og fikk med meg solnedgangen mens jeg hørte på podcast med egen utvikling, etter det ble det serier på kvelden.

Lørdag:

Vi hadde treningsfri denne dagen, men gadd ikke å sove lenge så dro til restauranten 07:15 og fikk meg en god frokost. Endelig var Premier League og Formel 1 tilbake igjen denne helgen. Dro til huset til et par kompiser for å følge med på dette stort sett hele dagen. Det ble tidlig seng for å være klar for kamp på søndag.

Søndag:

Da var det endelig kampdag igjen. Vi vant 2-1 i en kaos kamp med rødt kort til begge lag. Det har vært en bra treningsuke for min del med mye trening + 3 poeng som alltid er deilig. Følte meg pigg i kampen i dag og fikk også en scoring.

Advertisement

One thought on “Uke 9 – mye trening!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: