Uke 7 – første seriekamp!

Mandagen startet med trening klokken 9.00. Vi startet uka med å jobbe med taktikk for hvordan vi ønsker å spille denne sesongen. Som de fleste kjenner til er det drilling av formasjon, ulike arbeidsoppgaver i de forskjellige rollene/posisjonene, ulike måter å presse på osv…

Tirsdag ble en rolig dag for restitusjon. Eneste aktiviteten jeg hadde denne dagen var 30 minutter med yoga. Ellers ble det litt tid til å se på serier og Champions league på kvelden. 

Onsdag hadde vi dobbel økt. Det startet med fotball fra 10.30 – 12.00, litt senere enn det vi pleier. Etter det var det å få i seg noe rask energi. Da ble det en bar, eple og banan før vi tok bussen til utegymmen vi bruker. Der trente vi diverse styrketrening.

Torsdag ble en ganske lik dag som vi hadde på onsdag. Styrke økten ble litt annerledes enn dagen før på grunn av at vi trente et annet sted. Da ble det spinning og lett core. 

Det ble en rolig start på fredagen med frokost (som alltid er den samme), havregryn, mandelmelk, blåbær og bringebær. Etter frokost så tok jeg en 30 min gåtur for å få i gang blodsirkulasjonen i beina. Fellestreningen startet 12:30 så da var det rom for å sove ut litt. Da treningen var ferdig dro jeg rett til restauranten vi spiser alle måltider, før jeg dro tilbake til leiligheten min. Vi har faste tider hver dag der restauranten er åpen fra 07:15-09:15 for frokost, 13:00-15:00 for lunsj og 19:00-21:00 for middag. 

Lørdag hadde vi fri fra fellestrening, så da tok jeg meg en joggetur på rundt 50 minutter. Ellers ble det veldig mye hvile på grunn av kampen på søndag.

Søndag (i dag) var det kampdag. Jeg våknet rundt 08:00 for å få i meg nok næring før jeg skulle bort til banen klokken 11:00. Det ble en komfortabel 3-0 seier i første seriekamp. Motstanderlaget endte opp med to røde kort, så det var 11 mot 9 store deler av kampen. Deilig å være i gang med serien.

Advertisement

One thought on “Uke 7 – første seriekamp!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: