Uke 6 – ny sveis

Uken startet med trening på morgenen. På vei til trening gikk jeg forbi en barber shop og tenkte at jeg skal prøve å få klippet håret mitt der litt senere på dagen. De hadde time til meg, og det var godt å få håret litt kortere. Spesielt når jeg trener så mye.

Tirsdag hadde vi dobbel økt. Først var det fotball, også var det en tur i styrkerommet.

Onsdag ble det også dobbel økt, og fordi seriestart nærmer seg så bestemte coach seg for at vi skulle ha kamp. Da ble det en styrkeøkt på dagen, også kamp på kvelden. Styrkeøkt var mobilitets trening for å bli klar til kampen. Veldig lett økt. Kampen på kvelden var en grei gjennomkjøring der hele laget fikk 45 min i beina. Vi ledet 2-0 til pause. Jeg spilte andre omgang, og det ble til slutt en enkel 8-0 seier der jeg fikk med meg 2 mål. Kampen var klokka 21.00 på kvelden, så vi var ikke tilbake før midnatt.

Torsdag hadde vi helt vanlig trening klokka 9.00 også ble det en rolig hviledag etterpå.  

Fredag var det en ny dag med ny kamp. Kampen startet klokka 12.00. Vi fortsatte med 45 min på hele laget for å få alle inn i kampform til seriestart neste helg. Vi møtte u23 laget til Velez Club de futbol. Senior laget spiller i Segunda Division RFEF (tilsvarer nivå 4). Det ble en scoring på meg, men vi tapte dessverre 3-2. Du kan se målet hvis du vil, da kan du gå inn her og gå til 9.45 min for å se målet mitt.

Vi fikk lørdag og søndag fri for å samle litt overskudd til neste uke. Lørdag ble det en lett joggetur med soloppgang og litt egentrening.

Advertisement

One thought on “Uke 6 – ny sveis”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: