Uke 5 – flytting og akademistart.

Uken startet med at jeg og de andre spillerne som har vært på pre-season skulle flytte ut av hostellet vi har bodd på hele august til et nytt bosted. Etter morgentreningen fikk vi beskjed om at vi ikke kunne flytte inn før klokken 19 på grunn av at de skulle fikse de nye bostedene våre. Da ble jeg hjemløs et par timer. Jeg fikk flytte inn i leiligheten litt etter klokka 19, og til min store glede fikk jeg et eget sted å bo, og leiligheten var kjempefin.

Tirsdag og onsdag hadde vi som har vært der en stund fri, da alle som jobber i klubben hjalp til med de nye spillerne som har kommet denne uka, da akademiet startet 1. september. Jeg trente styrketrening ved en utegym, et veldig fint sted som er mest brukt til å trene CrossFit. Ellers måtte jeg ta meg en tur på Mercadona for å kjøpe inn alt jeg trengte til leiligheten, så jeg får vasket klær, tatt oppvask og laget meg frokost og mellommåltider. Siden jeg bor alene, så er jeg ansvarlig for alt i leiligheten selv.

Akademiet startet på torsdag. Det var mange nye spillere som sikkert var ganske spente. Først var det registrering, også spilte vi kamper. Det gjorde vi, så alle fikk vise seg frem for trenere, for å fordele oss til de forskjellige lagene. Dette gikk over to dager. De nye spillerne hadde nok også helsesjekk, men det slapp jeg da jeg allerede har gjort det. Fredag kjøpte jeg meg en el-sparkesykkel da det er et stykke fra min leilighet til banen. Den har en rekkevidde på ca. 4 mil, og det er veldig deilig så jeg sparer litt energi til og fra forskjellige aktiviteter.

Lørdag ble det en tidlig trening hvor vi ikke hadde tilgang til kunstgressbanen (banene her nede er stengt i helgene). Da ble det istedenfor en løpe økt med laget.

Ellers i helgen har det blitt mye tid til å se på sport sammen med de andre gutta jeg bodde med før. Jeg har også blitt kjent med den nye leiligheten min som er den fineste leiligheten her nede, i følge dem som jobber i klubben. Alle måltidene våre får vi i en restaurant, som er bare klubben sin. Der får vi tre måltider om dagen hvis vi vil.

Her er noen bilder fra den nye leiligheten min:

Advertisement

One thought on “Uke 5 – flytting og akademistart.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: