Uke 4 – med et ekstra høydepunkt!

Mandag hadde vi medisinsk test. Det gikk veldig fint og jeg fikk signatur fra legen som godkjenner at alle spillerne er klare for sesongen.

Vi hadde vanlig trening på tirsdag og kamp på onsdag. På kampdagen dro vi til en by i nærheten av Granada med buss. Kampstart var klokken 21.00 på kvelden, så det ble natt før vi var tilbake på rommet. Vi vant 1-0.

Torsdag hadde jeg og noen kompiser restitusjons trening på fotballbanen der vi vanligvis trener.

Fredag vanlig trening med klubben og avslapping på kvelden.

Lørdag morgen tok jeg meg en joggetur og fikk sett en fin soloppgang. Jeg stod opp klokken 06.00, da alle andre lå og sov. Det ble en lang økt, der høydepunktet på toppen av de mange bakkene var soloppgangen. Lørdag kveld hadde vi styrkeøkt på stranda med kompiser før middag og en tur for å spise crêpes på kvelden .

Søndag går med til pakking og en rolig økt, da jeg skal flytte til et annet bosted på mandag etter økta med laget. Jeg vet veldig lite foreløpig om hvor jeg skal bo og hvem jeg skal bo med, så det blir spennende. Uken som kommer er uken akademiet starter. Jeg stiller med åpent sinn og er spent på hvor mange som kommer, og hvor de kommer fra.

Bildene er fra joggeturen min på lørdag:

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: